Adventsgaver

Adventsgave er hyggelige tradition. Start julehyggen med unikke adventsgave til én, du holder af. Find geniale gaver her. Overrask med geniale adventsgaver i smart design og høj kvalietet.

Pizzasaksen kommer fra det australske firma Dreamfarm.  Når den er lukket, er den langt mere sikker at have i køkkenet end en almindelig saks. Den kan vaskes i opvaskemaskinen, men vi anbefaler, at saksen vaskes i hånden . Slut med pizzahjul, der ikke kan skære igennem.

Grydeskeen kommer fra australske Dreamfarm. Med det praktiske knæk, kan den også hvile på kanten af din gryde, så er den altid lige ved hånden. Den er fremstillet i silikone og hård plast. Tåler op til 260 grader. Grydeskeen tåler naturligvis at komme i opvaskemaskinen. Mål: L 27.9 cm

Minispoon er den super handy teske. Den har et fladt hoved og fleksible skrabesider, som gør den fantastisk, til at skrabe hver eneste lille smule ud af en krukke eller beholder. Når du lægger den ned, rammer minispoon ikke bordet. Den er også god som måleske – måler helt nøjagtig 1 tsk. / 5 ml. Og så er den bare perfekt til et Nutella glas.

Opvasken er blevet meget nemmere med denne opvaskebørste.
Du skal blot trykke på den bløde top til at frigive sæbe, når du ønsker det.
Solide nylon børster gør beskidte overflader lettere at rengøre og er sikre til brug på non-stick køkkengrej.
Den er let at fylde op og tåler opvaskemaskine. Børstehovedet kan udskiftes.

 

.