Accessories

Indkøbsnet

Envirosax indkøbsnet

Smykkeholder

smykkeholder

Her finder du indkøbsnet i høj kvalitet. Spændende accessories er Envirosax indkøbsnet.Det australske Envirosax indkøbsnet er fremstillet i et tyndt og slidstærkt materiale i stil med faldsskærmsstof. Kombineret med forstærket syninger kan det bære op til 20 kg. Det kan rulles sammen, så det kan ligge i en lomme og vejer kun 40 g. Det er vandafvisende og vaskbart og kan bæres over skulderen. Størrelse: 50 x 42 cm.

Envirosax har designet et indkøbsnet, der intet vejer, er vandtæt og så stærkt at det kan bære den samme vægt som to plastikposer fuld af vare. De forstærkede syninger og smukke farver har gjort Envirosax til det mest solgte indkøbsnet over hele verden.

Makeup spejle fra tyske Fantasia med forstørrelse og lys.Makeup spejlet kan sidde perfekt på dit badeværelses spejl og kan nemt fjernes, når du ønsker at placerer det et andet sted.
Du får her det bedste spejl med X10 i forstørrelse  så du kan bruge dem mange steder. Smykkeholder fra dot aarhus. Med dette smykkestativ er de sidste småting på badeværelset sikret en plads. Holderen kan bruges til øreringe, halskæder, armbånd og andre småting. Det minimalistiske design er endnu en gang kombineret med funktionalitet.

“Nosey” er sjov med et twist af elegance og tillige super praktisk. Brug brilleholderen på dit natbord eller i badeværelset, så ved du altid hvor dine briller har gemt sig. Brilleholderen er en god gave til en der ofte leder efter brillerne. Du kan have dine briller stående fremme, så de er let tilgængelige og samtidig smarte at se på. Accessories i høj kvalitet. Spændende design fra Australien, Tyskland og dansk design fra Århus. Find spændende og anderledes produkter.